Desi Becali se lauda ca plateste rente viagere, niciunul din componentii generatiei Sevilla ‘86 nu a mai primit vreun ban de un an. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera pretinde ca este cu platile la zi

Finantatorul ros-albastrilor sustinea luni ca va plati in continuare banii promisi componentilor echipei Steaua care au castigat Cupa Campionilor Europeni.

"De patru ani, unii dintre ei primesc renta, adica niste salarii. M-a deranjat ca nu m-au invitat la Corbeanca, dar ce sa fac? Le dau in continuare", spunea Gigi Becali. Practic, doar sapte componenti ai echipei de aur a Stelei - Adrian Bumbescu, Ilie Barbulescu, Mihail Majearu, Lucian Balan, Marin Radu II, Constantin Pistol si Helmuth Duckadam - au primit vreodata aceasta renta.

In afara goalkeeper-ului de la Sevilla, care primeste 20 de milioane de lei vechi lunar din partea lui Gigi Becali, acesta facand parte si din partidul latifundiarului, ceilalti au fost remunerati cu cate cinci milioane lunar.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.