Criza de goalkeeperi de la Steaua ar putea fi stopata prin aducerea lui Curca.

Desi mai are doi ani de contract cu Farul, "marinarul" este de parere ca a venit momentul sa schimbe clubul, dupa opt ani. Evolutia foarte buna din partida cu giulestenii il recomanda ca un portar valoros pe George, care ieri si-a serbat ziua de nastere la implinirea celor 25 de ani.

Esti principalul artizan al egalului scos de Farul in Giulesti...

Intr-adevar, am facut un meci foarte bun. Am stiu ca echipa noastra va presta un joc defensiv, la rezultat si eram constienti de faptul ca Rapid isi va crea numeroase ocazii. E un cadou frumos pe care mi l-am facut de ziua mea. Ma bucur ca a iesit asa. Acest meci va conta la cartea mea de vizita...

Sa intelegem ca te gandesti sa schimbi echipa?

Da. A venit vremea sa schimb "locul de munca", dupa o perioada de opt ani. Trebuie sa ma gandesc si la viitorul financiar al familiei mele.

Si unde ti-ar placea sa joci?

Mi-as dori la Steaua sau la un club din strainatate, desi mai am inca doi ani de contract cu Farul.

Ti-ai ajutat indirect atat clubul la care ai vrea sa ajungi cat si pe varul tau de la Dinamo, Cristi Munteanu...

Se poate spune ca da. In primul rand mi-am ajutat echipa, pentru ca obiectivul nostru este o clasare care sa ne permita inscrierea in Intertoto. La final, printre numeroasele telefoane de felictare primite, Babicu' mi-a trimis un mesaj in care scria: "Felicitari, eroule!"...

La echipa nationala te gandesti?

Cine nu o face? Astept ca selectionerul sa considere ca am din nou valoare de nationala si sa profit de sansa care mi s-a ivit.

Sansele ca portarul sa-si indeplineasca visul de a ajunge la Steaua sunt foarte mari. "Eu l-am dorit de mai mult timp in Ghencea, dar a preferat sa continue la Farul. Mi-a placut prestatia lui cu Rapid si va trebui recompensat cumva. Ma gandesc sa il aduc la Steaua din vara", a spus Gigi Becali.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.