La fel ca si Catalina Ponor, Sandra Izbasa si colegele sale, Marian Dragulescu si compania au pierdut titlul european pe echipe, cucerind doar argintul

Succesul reprezentativei coordonate de Dan Grecu a fost obtinut gratie evolutiei foarte bune a singurului gimnast care se pregateste singur: Marian Dragulescu

2004 a fost un an fast pentru gimnastica romaneasca, unul de care se pare ca ne amintim mai devreme decat ne-am fi dorit. Atunci, gimnastele pregatite de celebrul cuplu Octavian Belu - Mariana Bitang au cucerit titlul pe european la Amsterdam, iar trupa lui Dan Grecu a repetat isprava la Ljubljana. Cu doar o saptamana in urma, la Volos, gimnastele antrenate de Nicolae Forminte si de Matei Stanei au coborat steagul, cucerind doar argintul pe echipe. La finalul saptamanii trecute, in aceeasi localitate din Grecia, gimnastii si-au copiat colegele de lot national, urcand pe treapta a doua a podiumului.

Performanta baietilor se datoreaza in mare parte sportivului de exceptie care este Marian Dragulescu. Refuzand sa mai accepte un regim de antrenament care i s-a parut mult prea apropiat de cel cazon, Marocanu’ a ales sa se pregateasca singur. Ca isi vede de treaba se vede clar din faptul ca a avut 16.725 la sarituri, 15.800 la sol (a intrat de pe prima pozitie in ambele finale ale acestor aparate) si 15.000 la bara fixa. Marocanului i s-au alaturat Razvan Selariu: 16.200 la sarituri, 15.300 la sol, 13.875 la cal cu manere, 14.850 la bara fixa si 14.550 la paralele; Daniel Popescu: 15.050 la cal cu manere, 14.425 la paralele, 14.050 la inele; Alin Jivan: 16.375 la sarituri, 14.725 la inele, 14.175 la paralele; Flavius Koczi: 15.325 la sol, 14.650 la bara fixa, 14.225 la cal cu manere.

Campionul se insoara, duminica, la Casa Diplomatilor

Cel mai valoros gimnast roman al momentului, Marian Dragulescu s-a decis sa renunte la burlacie. La doar o saptamana distanta de Europenele de la Volos, Dragulescu se va casatori. Duminica, dupa ce va spune "Da!" in fata ofiterului starii civile, el isi asteapta prietenii la Clubul Diplomatilor din Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.