Fostul selectioner al Romaniei, Victor Piturca, se numara printre cei care nu sunt de parere ca Adrian Mutu ar trebui sa fie tratat ca un "imparat" dupa ce a a fost suspendat pentru ca a prizat cocaina. In opinia lui Piti, este o greseala ca, in loc sa fie lasat sa constientizeze gravitatea actului sau, "Briliantul" este laudat din toate partile, ca si cum nu ar fi vinovat de nimic, ci, dimpotriva, ar fi o victima inocenta. "Din cate am auzit eu, in cantonamentul echipei nationale s-au intamplat mai multe episoade care l-au avut ca protagonist pe Mutu, dar nu a spus nimeni nimic, s-a musamalizat", a declarat Piturca, duminica noapte, in cadrul emisiunii "Recursul Etapei". Tehnicianul a apreciat ca momentul de cadere al atacantului a fost favorizat de atentia exagerata de care s-a bucurat acesta, care l-a facut sa creada ca este cel mai grozav: "In aceasta vara, in fiecare zi, ziarele de sport aveau cate doua pagini despre Mutu, ca si-a luat ceas, ca si-a mai facut un tatuaj si asa mai departe. Toate acestea i-au facut numai rau".

De asemenea, Piturca a spus ca printre cei care se fac vinovati de decaderea pitesteanului se numara persoanele cu care a colaborat. Astfel, indirect, tehnicianul i-a acuzat pe Gica Popescu, fratii Becali, Anghel Iordanescu si Mircea Sandu. Aflat si el in studiou, Gica Popescu s-a facut ca nu inteles ce a vrut sa spuna Piti si a schimbat subiectul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.