Echipa FC Barcelona a castigat, miercuri, pentru a doua oara consecutiv, campionatul Spaniei, reusind sa obtina al 18-lea titlu din istorie, dupa ce a invins, cu scorul de 1-0, pe Celta Vigo

Cu doua etape inainte de final, FC Barcelona are 79 de puncte, cu 11 mai multe decat ocupanta pozitiei secunde, Valencia, care a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul cu Mallorca.

"Suntem foarte multumiti ca ne-am indeplinit obiectivul. Echipa si suporterii au meritat acest lucru", a declarat antrenorul Frank Rijkaard, dupa meciul de la Vigo. In partida de miercuri, unicul gol a fost marcat de atacantul camerunez Samuel Etoto, in minutul 55.

"Este o recompensa pentru efortul, munca bine facuta si spectacolul oferit. Sa castigi doua campionate consecutiv este un lucru extraordinar", a afirmat presedintele gruparii catalane, Joan Laporta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.