Constantin Tampiza, presedintele principalului sponsor al giulestenilor, LukOil Romania, l-a ironizat pe actionarul Jean Valvis, despre care a spus ca promite mult si nu face aproape nimic. Ceilalti sponsori si actionari ai Rapidului au luat foc dupa ce Jean Valvis a declarat ca prima suplimentara de 50.000 de euro pe care a promis-o in cazul calificarii cu Hamburg trebuie platita de toti.

Unul dintre cei mai vehementi a fost Constantin Tampiza, reprezentantul principalului sponsor al giulestenilor. "Cine ii da dreptul lui Valvis sa promita bani in numele meu? Acum, dupa ce si-a facut mendrele si a aparut pe toate posturile TV, sa-si asume raspunderea si sa scoata banii din buzunar!", ne-a declarat Tampiza, care a virat chiar ieri 100.000 de euro in contul clubului pentru achitarea restantelor catre fotbalisti: "Si inainte de Pasti a venit domnul Dinu Gheorghe si mi-a spus ca n-are bani, asa ca le-am dat 75.000 de euro, iar ieri am achitat inca 100.000. Mie nu-mi place sa ies in fata, dar, spre deosebire de altii, tac si-mi respect toate promisiunile!".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.