Uitat de prieteni si de clubul unde si-a petrecut aproape intreaga cariera, fostul capitan al Otelului, Vali Stefan, traieste astazi la limita saraciei

La sfarsitul deceniului trecut Otelul era singurul club de provincie care crea constant probleme granzilor din Bucuresti.

Din echipa de atunci faceau parte, printre altii, Tofan, Pelin, Males si Viorel Tanase, dar cel mai iubit jucator era, fara indoiala, capitanul Vali Stefan. Dupa aproape zece ani plini de satisfactii, incluzand doua calificari in Cupa UEFA, jucatorul a parasit Galatiul in primavara lui 1999. Atunci antrenorul Vasile Simionas il exilase pe banca de rezerve, preferandu-l pe Bastina in locul sau. Stefan a mai jucat in Cipru, la Anagennisis Dhernya si la CSM Resita, dupa care a renuntat la sportul de performanta si s-a reintors la Galati.

A ocupat mai multe functii in cadrul clubului Otelul, iar dupa plecarea lui MM Stoica la Steaua ajunsese chiar numarul doi in club, fiind "mana dreapta" a presedintilor Igor Parvu si Nicolae Boghici. Dupa plecarea lui Boghici, Vali Stefan a fost si el nevoit sa paraseasca echipa.

S-a refugiat la actuala divizionara C Politehnica Galati, unde a fost, pe rand, jucator si vicepresedinte. Uitat de vechii prieteni, fostul purtator al tricoului cu numarul 5 al Otelului nu a avut prea mult noroc nici in afaceri. Lipsurile financiare l-au obligat sa renunte la barul "Omonia", pe care-l detinea in centrul orasului, si la doua dintre masinile sale, un Cielo si un Volkswagen Bora.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.