Cele cinci etape ramase de disputat din acest retur pregatesc unul dintre cele mai incinse finaluri de campionat din istorie. Nu mai putin de patru echipe, Rapid, Sportul, Steaua si Dinamo, au sanse reale la titlu, prim-planul fiind totusi luat de duelul dintre giulesteni si gruparea din Ghencea. Conform calculelor realizate de ziarul Adevarul, ros-albastrii au, in continuare, prima sansa la titlu numai in cazul in care isi revin rapid dupa saptamana neagra care a trecut. "Steaua este deja campioana", a clamat finantatorul Gigi Becali. Cu toate acestea, se pare ca, la fel ca anul trecut, titlul se va juca pana in ultima etapa. Iata avantajele si dezavantajele contracandidatelor la titlu:

RAPID. Are cel mai usor program, jucand acasa trei dintre cele cinci partide ramase. Adversarii nu sunt de temut. Farul a jucat foarte slab in deplasarile in Capitala din aceasta primavara, Gloria nu a pus niciodata probleme in Giulesti, iar Jiul are toate sansele sa fie scapata de la retrogradare pana in ultima etapa. Singurele examene mai dificile pentru giulesteni sunt deplasarea de la Cluj si partida impotriva contracandidatei, Sportul Studentesc. in plus, jucatorii lui Razvan Lucescu au un moral foarte bun si o motivatie pe masura pentru castigarea primului event din istoria clubului.

SPORTUL. Prinsi surprinzator in valtoarea luptei pentru titlu, "studentii" au dezavantajul lipsei de experienta in partidele jucate la acest nivel. Sportul are, de asemenea, cel mai greu program, urmand sa infrunte Steaua si Rapidul. Aceste dezavantaje sunt compensate, in parte, de forma de zile mari a echipei si de lipsa de presiune, factori care vor transforma echipa din Regie cel putin intr-un arbitru al luptei pentru titlu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.