Marius Lacatus a renuntat, marti, la functia de presedinte al FC Steaua Bucuresti, a declarat finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.

"De marti, in mod oficial, Lacatus nu mai este presedinte. Asta este. Mi-a spus ca au fost niste lucruri care nu i-au convenit, dar n-a vrut sa-mi spuna ce. A zis ca nu este vorba de mine si ca ii pare rau ca nu o sa mai lucram impreuna. Apoi, nu i-au convenit nu stiu ce articole din presa. I-am raspuns ca stiu cam ce sugereaza el, dar oricum nu mai avea importanta. Mi-a spus ca din iunie va antrena, ca el vrea sa antreneze. Am convenit cu el, chiar daca nu mai are calitate oficiala, sa treaca pe la birou macar de doua ori pe saptamana, in calitate de prieten", a afirmat Becali.

Gigi Becali a precizat ca nu va numi pe altcineva in locul lui Lacatus, care a fost instalat presedinte pentru ca este un "simbol" al clubului. "Nu cred ca mai exista alt simbol ca el, de-asta i-am si oferit atunci functia. Si-apoi, nu el conducea clubul, ci eu", a comentat finantatorul stelist.

Decizia lui Lacatus era previzibila dupa ce nu a mai fost prezent la meciurile cu Farul Constanta si Rapid Bucuresti, din campionat, si nici nu a mers la Middlesbrough pentru mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA. Fostul presedinte insotise echipa in toate deplasarile din cupele europene. Mass-media a notat, in urma cu cateva zile, ca Lacatus a avut unele neintelegeri cu managerul general Mihai Stoica.

Lacatus a fost numit presedinte al FC Steaua pe 12 octombrie 2005.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.