Patronul Gigi Becali a fost invitat in capitala Ucrainei pentru a se intalni cu omologul sau, Igor Surkis. Acesta este interesat de transferul capitanului ros-albastrilor, dar si de Sorin Paraschiv.

A Parcursul excelent al Stelei in Cupa UEFA i-a transformat pe fotbalisti intr-o tinta atractiva pentru formatiile din strainatate.

In weekendul care a trecut, o delegatie a clubului Dinamo Kiev, formata din directorul sportiv Leonid Buriak si din seful departamentului de scouteri, Ivan Ivanovici, a sosit in Romania, cei doi fiind adusi de impresarul Arcadie Zaporojanu. Acesta a intermediat in ultimii ani plecarea mai multor fotbalisti romani in tari din fostul bloc comunist, dar mai ales in Rusia si Ucraina. Buriak si Ivanovici au asistat, sambata seara, la partida Sportul - Dinamo, insa s-au declarat dezamagiti de nivelul jocului, catalogandu-l drept "ca in curtea scolii".

Parerea lor a fost cu totul alta despre derby-ul Steaua - Rapid, acolo unde au fost impresionati de mai multi jucatori, dar au insistat pentru achizitionarea a doi dintre ei: Radoi si Paraschiv.
"Ne-am intalnit cu Gigi Becali dupa meci, iar Buriak s-a interesat de conditiile in care pot fi achizitionati Radoi si Paraschiv.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.