Razvan Lucescu e bucuros ca poate conta pentru partida cu Steaua pe Artiom Karamian si Mugurel Buga.
Tehnicianul giulestenilor spune ca meciul de maine seara va fi unul al orgoliilor si crede ca echipa sa ar putea profita de pe urma amaraciunii stelistilor.
"Supararea lor pentru eliminarea de la Middlesbrough ar putea constitui un avantaj pentru noi, insa la fel de adevarat este faptul ca s-ar putea mobiliza din dorinta de a arata ca esecul din Anglia nu a fost decat un accident", a spus Lucescu jr (foto), care considera ca echipa sa traverseaza o perioada fasta, in vreme ce este greu de crezut ca elevii lui Olaroiu vor reusi sa treaca peste oboseala pricinuita de intensitatea partidei de pe "Riverside".

"Vom vedea la ora meciului daca Steaua va reusi sa treaca sau nu peste acest insucces", a continuat antrenorul Rapidului, care a tinut totusi sa-i felicite pe stelisti pentru semifinala jucata. "Am tanjit atat timp dupa astfel de performante! Acum nu se cade sa-i aratam cu degetul", a adaugat Razvan Lucescu. Antrenorul considera totodata ca partida de duminica va fi una a orgoliilor.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.