Presa portugheza critica vehement prestatia portarului lusitan. De asemenea, fosti mari goalkeeperi ai fotbalului romanesc il pun la zid pe jucatorul adus ca o mare vedeta la formatia pregatita de Cosmin Olaroiu.

Socotit drept unul dintre oamenii determinanti pentru returul de joi seara, portarul Carlos Fernandez a avut o evolutie lamentabila.
Presa din Portugalia l-a atacat dur pe Carlos, spunand ca "un asemenea portar nu poate apara poarta nationalei la turneul final din Germania". In articolul intitulat "Nebunie pe 'Riverside>>", cotidianul sportiv O Jogo precizeaza ca portarul Carlos a fost cel mai slab om al Stelei. "Dupa ce a condus cu 2-0 Steaua a oprit motoarele si i-a permis lui Middlesbrough sa o sufoce. Un mare 'rol>> in revenirea englezilor l-a avut si Carlos, care a gresit nepermis la fiecare gol. A ratat iesirea la golul lui Viduka, apoi a respins in fata un balon la golul lui Riggott, pentru ca la golul patru sa se piarda undeva prin careul de sase metri. Nu e un portar de echipa nationala", se arata in O Jogo.

Adus in Ghencea ca un portar valoros, Carlos ne-a demonstrat tuturor ca nu are fata de Steaua desi s-au platit 600.000 de euro in schimbul sau. Dupa gafele din meciurile cu Rapid si Middlesbrough, Carlos ar trebui sa se orienteze spre alte domenii de activitate. Ar putea face pe bufonul, la circ, ca se pricepe de minune sa faca tumbe, iar freza l-ar ajuta in mod deosebit. Sau ar putea sa joace in telenovele. Statura impozanta si numele l-ar ajuta sa obtina un rol fara mari probleme, chiar si tenor. Apoi, cred ca porecla "Sacalul" il recomanda pentru o banda de gangsteri. Adevarul este ca ar putea face aproape orice meserie, cu o singura exceptie: cea de portar de fotbal. Pentru binele echipei Steaua si al fanilor ei, il rugam pe Carlos sa-si caute de lucru in alta tara si intr-un alt domeniu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.