Maccarone, omul care a ucis Steaua

Massimo Maccarone, jucatorul care a adus calificarea formatiei Middlesbrough in finala Cupei UEFA, a fost achizitionat in vara de la Empoli. Transferul sau reprezenta un adevarat record pentru gruparea britanica, ce a platit 12,7 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile fotbalistului. A meritat, Maccarone, autorul golului decisiv si in precedenta partida, din sferturile competitiei, cu FC Basel, intrand in vederile selectionerului Italiei, Marcelo Lippi. Daca englezii l-au considerat pe Maccarone eroul intalnirii, in schimb patronul Stelei, Gigi Becali, a dat vina pe necuratul si i-a gasit tapi ispasitori pentru ratarea calificarii pe MM Stoica, Olaroiu, Bostina si Iacob.

La 26 de ani, un italian a ajuns erou in Anglia. Massimo Maccarone, a demonstrat in partida de joi, cand a marcat doua goluri in poarta lui Carlos, de ce este cel mai scump transfer din istoria lui Middlesbrough, club care a platit in vara pe el 12 milioane de euro pentru a-l aduce de la Empoli. Autor al golurilor decisive cu Basel si, acum, Steaua, el ar putea fi inclus in lotul Italiei pentru Campionatul Mondial.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.