Patru jucatori ai Stelei au oferte care insumeaza 13 milioane de euro. La pretul zilei, Gigi Becali poate cumpara doar cinci hectare de teren in comuna sa natala

Mirel Radoi e cotat pe piata transferurilor la 7 milioane de euro. Are oferte din Premier League si Serie A. George Ogararu este urmarit de Ajax Amsterdam, gata sa plateasca pentru el trei milioane de euro. Banel Nicolita si Dorin Goian au, de asemenea, oferte de transfer din Olanda, Spania si Germania. Sunt cotati la cate 1.500.000 de euro. Insumand aceste patru oferte concrete, Gigi Becali ar urma sa primeasca la o prima strigare 13 milioane de euro in schimbul vanzarii fotbalistilor. La 250 de euro metrul patrat, Becali ar putea achizitiona cu aceasta suma aproximativ cinci hectare de teren la Pipera, cea mai scumpa zona a Bucurestiului. Cota jucatorilor Stelei a crescut enorm dupa parcursul exceptional din Cupa UEFA.

Mitica Ciorba trateaza cu Moggi

Impresarul Dumitru Tudor, cunoscut in lumea fotbalului dupa porecla Mitica Ciorba, si-a deschis de curand un birou in Spania, impreuna cu un procurator sarb, Petar Kovacevic. La sfarsitul saptamanii trecute, cei doi s-au intalnit la Torino cu Alessandro Moggi, patronul celei mai tari firme de impresariat din Italia, GEA World (care il reprezinta si pe Adrian Mutu), si fiu al administratorului delegat de la Juventus. Moggi Jr este interesat de jucatorii Stelei pentru piata din Serie A si B, iar Dumitru Tudor incearca intermedierea unei intalniri intre acesta si patronul Stelei.

Gigi se teme sa vanda

Chiar daca prin vanzarea imediata a patru jucatori poate sa-si scoata aproape toti banii investiti pana acum la Steaua, Gigi Becali nu se gandeste, deocamdata, la tranzactii. In primul rand, patronul campioanei pare tentat sa incerce anul viitor o performanta deosebita in Champions League cu acelasi lot de jucatori. In plus, Becali se teme sa nu-si piarda popularitatea uriasa dobandita exclusiv pe carca echipei in care a investit cinci ani. Patronul Stelei a declarat in nenumarate randuri ca reusita in plan politic este principala sa tinta in urmatorii trei ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.