Presedintele banatenilor i-a sugerat managerului general sa gaseasca alte metode de a-i pedepsi pe Stoica si Caramarin. Motivele pentru care Caramarin si Stoica au fost trimisi la echipa “satelit” au ramas necunoscute, fiind vehiculate cauze disciplinare.

Hagi a anuntat ca cei doi jucatori nu vor mai face parte din echipa atat timp cat el va antrena Poli. in meciurile care au urmat, lipsa celor doi mijlocasi de creatie s-a simtit acut, solutiile folosite de tehnician avand un randament cu nimic superior celor pe care i-au inlocuit.

Suficient pentru ca presedintele Marian Iancu sa se implice mai serios in viata gruparii. Acesta a "recomandat" echipei tehnice sa gaseasca alte pedepse pentru cei doi jucatori decat trimiterea la echipa secunda, care nici macar nu este inscrisa in competitii oficiale. "Noi cautam sa fie pace la echipa. Eu nu pot ca presedinte al clubului sa rog sa fie rechemati cei doi, insa am sugerat sa se gaseasca o alta solutie, pentru ca este vorba de jucatori valorosi pentru care s-au platit niste sume mari", a declarat Iancu.

Interventia boss-ului este un semn ca si scaunul "Regelui" se clatina la Poli. Dupa ce Craciunescu a fost deja retrogradat, nu este exclus ca si cu Hagi sa se intample ceva, fiind greu de crezut ca acesta va accepta sa i se impuna anumite lucruri.

Mai mult, oameni din conducerea clubului i-au reprosat si modul de selectie, considerand ca ii favorizeaza pe jucatorii impresariati de Gica Popescu si de "clanul" Becali.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.