Finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu are nicio emotie inaintea meciului de foc de la Middlesbrough. Latifundiarul din Pipera va profita de deplasarea in Anglia pentru a face cumparaturi in magazinele din Londra.

Optimist incurabil, finantatorul din Ghencea, Gigi Becali, nu se dezminte nici de data aceasta. Omul cu banii la Steaua este sigur ca echipa sa va juca finala Cupei UEFA, de la Eindhoven. "Ce emotii sa am?! Deja tremur de frica! La ce echipa am, ar trebui sa-mi mai fie teama? Este un meci prea simplu pentru noi", a declarat ironic Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera isi va indeplini cu ocazia deplasarii in Anglia un plan mai vechi, acela de a face cumparaturi in celebrele magazine din Londra.

Becali nu va pleca cu echipa, ci va merge separat cu un avion care va ajunge in capitala Regatului Unit in ziua meciului. "Voi cobori la Londra si voi merge la cumparaturi. Nu stiu ce voi lua, dar in primul rand ma intereseaza hainele. Dupa ce termin, voi merge direct la meci", a explicat Becali, care a spus ca oricare din componentii Stelei ‘86 poate insoti echipa in calitate de invitati.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.