Partida Middlesbrough - Steaua va fi condusa de o brigada de arbitri din Slovacia, avandu-l la centru pe Lubos Michel. El va fi ajutat de asistentii Martin Balko si Roman Slysko, iar rezerva va fi Vladimir Hrinak

Lubos Michel, in varsta de 38 de ani si arbitru FIFA din 1994, a mai arbitrat Steaua tot la un meci cu o formatie din Anglia, Aston Villa, scor 2-1, disputat la Bucuresti, pe 25 noiembrie 1997, in turul trei al Cupei UEFA.

Centralul slovac a oficiat la doua partide ale reprezentativei Romaniei: 1-1 cu Georgia, la Bucuresti, in preliminariile CM 2002, pe 6 octombrie 2001 si 1-1 cu Norvegia, la Oslo, pe 11 iunie 2003, in preliminariile Euro 2004. La ultimul meci a creat un adevarat scandal, oficialii FRF si selectionerul Anghel Iordanescu acuzand dur maniera de arbitraj. Michel a acordat un penalty gazdelor pentru un presuspus hent la Chivu. Pe 17 septembrie 2003, presedintele FRF Mircea Sandu s-a intalnit la Bratislava cu presedintele UEFA, Lennart Johansson, caruia i-a inmanat un memoriu legat de greselile de arbitraj indreptate impotriva echipei Romaniei, mentionand si prestatia lui Michel.

Lubos Michel a mai fost la Bucuresti in 1998, la Campionatul European Under-21, cand a arbitrat meciul din sferturi Germania - Grecia, scor 0-1, semifinala Norvegia - Spania, scor 0-1 si finala Grecia - Spania, scor 0-1.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.