Unul dintre acționari a criticat faptul ca jucatorii sunt ținuți de aproape o luna de zile in cantonament de Florin Marin si l-a identificat pe Gigi Nețoiu drept principalul raspunzator pentru criza actuala. "Lasayi-ma sa sarbatoresc Pastele", ne-a spus, ieri, Vasile Turcu, atunci cand l-am intrebat despre esecul de la Cluj. Peste cateva momente insa a revenit si s-a dezlantuit.

PRO: Mai are Dinamo sanse la titlu?
TURCU: Nu. Sezonul asta e compromis. Nenorocirea cea mare este ca daca nu ne mobilizam, Rapid o sa ia locul doi, iar noi nu prindem nicio competitie europeana sezonul viitor.

PRO: De ce s-a prabusit echipa in retur?
TURCU: Fiindca Steaua si Rapid au stabilitate, iar Dinamo se bazeaza doar pe intamplare si pe noroc. Nu mai merge asa! Cu jucatori imprumutati adusi peste noapte. Trebuie sa intinerim echipa. Ne trebuie un plan bine definit pentru viitor, ceea ce nu am avut anul asta. Rezultatul? Am aruncat pe fereastra zece milioane de dolari, nu am luat niciun trofeu, echipa nu avem, iar in vara ne pleaca sapte, opt fotbalisti. De aceea cred ca la Dinamo e nevoie de o revolutie!

Citeste si:

PRO: Conducerea in ce masura este vinovata pentru criza actuala?
TURCU: Netoiu e primul raspunzator. Am terminat-o si cu el. Imi este prieten, stiu ca sufera si el, dar o sa sar la gatul lui. El conduce acum Dinamo si trebuie sa dea socoteala pentru ceea ce se intampla! Am incercat sa vorbesc cu el dupa meciul de la Cluj, dar vad ca-si tine telefonul inchis. Probabil de suparare...

PRO: Dansul spune ca este nevoie de revenirea lui Andone. Sunteti de acord?
TURCU: Nu am nimic cu omul Andone, dar antrenorul Andone nu mai are ce cauta la Dinamo! Nici atunci cand era el, echipa nu juca pe masura pretentiilor noastre.