Tehnicianul Steve McClaren a declarat, dupa meciul pierdut de Middlesbrough, cu scorul de 1-2, in fata echipei West Ham, in Cupa Angliei, ca el si jucatorii sai nu vor sa simta gustul infrangerii si joi, in fata Stelei, in semifinalele Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al clubului englez.

"Trebuie sa ne revenim. Nimic din ce as putea face sau spune nu ii va determina pe jucatori sa se simta mai bine in urmatoarele 24 de ore. Trebuie sa ne revenim si sa fim constienti ca nu vrem sa ne simtim la fel si joi. Jucatorii stiu cum este si cat doare sa pierzi o semifinala. Ei nu vor sa simta acest lucru din nou si nici eu nu vreau", a spus McClaren.

Potrivit Sky Sports, McClaren a precizat ca Middlesbrough poate sa isi deplanga soarta 24 de ore dupa meciul cu West Ham, insa apoi trebuie sa se concentreze pentru partida de joi, cu Steaua. "Avem un meci mare joi si o oportunitate", a adaugat tehnicianul.

McClaren considera o mare dezamagire accidentarea portarului Mark Schwarzer. "Intr-adevar, el ar putea fi indisponibil patru saptamani, insa la meciul cu West Ham a intrat in poarta Brad Jones, care a avut o prestatie foarte buna", a mentionat Steve McClaren.

Middlesbrough va intalni, joi, pe teren propriu, echipa Steaua, in mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA. In prima mansa, disputata la Bucuresti, Steaua a invins, cu scorul de 1-0.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.