La finalul concursului, “veterana” Catalina Ponor se va retrage din activitate

Cu un colectiv tehnic nou, condus de tehnicianul Nicolae Forminte, cel care a pus capat "domniei" de 23 de ani a lui Octavian Belu, dar si cu niste junioare pe care trecerea dintre ani le-a propulsat la seniorat, Romania are ca obiectiv pentru intrecerea continentala din Grecia obtinerea a una-doua medalii. ’’Daca in ceea ce priveste concursul pe echipe ma abtin sa fac vreun pronostic, sper ca medaliile sa vina in finalele pe aparate. Dupa parerea mea, cele mai mari sanse la podium le are Sandra Izbasa, la birna, sol si eventual sarituri. Daca va fi sanatoasa, si Steliana Nistor, revenita dupa o lunga perioada de repaus, poate emite pretentii la o medalie la paralele, poate chiar si la birna’’, este de parere antrenorul Nicolae Forminte.

Druncea a ramas acasa

Desi trecuta initial pe lista care urma sa faca deplasarea la Volos, Dana Druncea a fost inlocuita in ultimul moment de Alina Stanculescu. Aceasta s-a alaturat celorlalte patru componente ale lotului - Catalina Ponor, Floarea Leonida, Sandra Izbasa (foto) si Steliana Nistor -, care au facut ieri deplasarea spre Grecia. ,,Am avut mai multe verificari, dupa care ne-am facut socotelile. Alina Stanculescu poate ajuta mai mult pe aparate: ea va face sol si birna. Dana Druncea ar fi ajutat la general. Ea este o gimnasta de patru aparate, dar cum in Grecia nu exista proba de individual compus, am decis ca este mai potrivita cooptarea Alinei Stanculescu in echipa’’, a declarat presedintele de onoare al FRG, Nicolae Vieru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.