„Ros-albastrii“ si-au reluat locul in virful clasamentului, iar giulestenii asteapta meciul direct pentru a puncta decisiv in lupta pentru titlu

Desi au disputat un minicampionat in plus fata de celelalte formatii, euroechipele Diviziei A, Steaua si Rapid, domina si competitia interna. La nici 48 de ore dupa prima mansa cu Middlesbrough, "ros-albastrii" au revenit pe prima pozitie a clasamentului, simbata, cind romanii se pregateau sa mearga la Inviere. Rapid si-a purtat "crucea" 94 de minute pina la izbavire, iar la Cluj, Dinamo a incheiat in genunchi Saptamina Patimilor.

Saptamina decisiva pentru Steaua

"Ne bucuram ca intr-o zi sfinta am obtinut o victorie care ne readuce pe primul loc, avind doua meciuri mai putin", comenta Mihai Stoica dupa ce Steaua a "stins" Farul cu un scor de forfait. Banel Nicolita, de doua ori, si Dica au semnat "avansarea" stelistilor in functia de conducere a campionatului intern, in conditiile in care "ros-albastrii" mai au de disputat doua restante cu ultimele doua clasate, Pandurii si FCM Bacau. "Este o victorie importanta, dar campionatul e inca strins, mai sint multe etape de jucat. Saptamina aceasta este una decisiva, deoarece avem meci cu Middlesbrough si cu Rapidul", a adaugat Mirel Radoi.

Ultima secunda "visinie"

Saptamina Patimilor a fost traita cel mai intens in Giulesti. Ca istoria este repetitiva au demonstrat-o bacauanii, care, asemenea lui Apulum sezonul trecut, au venit din postura ultimei clasate, avizi sa smulga un punct Rapidului. Ceea ce parea veridic pina in ultima secunda a minutului patru de prelungire, cind o centrare a lui Badoi a fost fructificata de Rada, cu capul, din interiorul careului. Golul de trei puncte al fundasului giulestean a intors masina lui George Copos din drum, patronul plecind dezamagit cu doua minute inainte de final pentru a imparti cozonaci "copiilor Rapidului".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.