In drumul spre finala de la Eindhoven, echipa lui Cosmin Olaroiu are de trecut de o grupare englezeasca in foame de trofee

Alimentati de hiper-optimistul Gigi Becali, stelistii sunt cu gandul deja la finala Cupei UEFA.

Pana acolo insa trebuie sa-i ia banii latifundiarului din Pipera, cate 100 de mii de caciula, si sa treaca de Middlesbrough. Chiar daca ocupa doar locul 13 in Premier League, gruparea din nord-estul Angliei a avut un parcurs senzational in UEFA si este o specialista a competitiilor KO. VfB Stuttgart si AS Roma au fost eliminate de reprezentanta Albionului. In Cupa Angliei, Boro a ajuns tot in semifinale, unde va juca impotriva lui West Ham. Echipa antrenata de Steve McLaren are un mare avantaj in fata Stelei. Englezii au un lot mult mai numeros decat campioana Romaniei, cu 35 de jucatori. Datorita acestui fapt, Middlesbrough a putut juca in campionat chiar luni, in timp ce "militarii" si-au amanat meciul cu FCM Bacau, de duminica. Cel mai important argument al determinarii lui Boro in "dubla" cu Steaua este faptul ca britanicii isi doresc cu ardoare un trofeu pentru a-si completa o vitrina foarte saraca.

In mare forma!

Middlesbrough a trecut, in ultima etapa din Premier League, de West Ham, cu 2-0. Chiar daca joi este programata semifinala cu Steaua, gruparea din nord-estul Angliei a jucat luni in campionat. Pe Riverside Stadium, in fata a 30 de mii de spectatori, Jimmy Floyd Hasselbaink, aflat in mare forma, si italianul Massimo Maccarone au adus o victorie reconfortanta, care i-a urcat pe "alb-rosii" pe locul 13 in clasament.

Parcurs UEFA

Sferturi:
FC Basel - Middlesbrough 2-0, 1-4

Optimi:
Middlesbrough - AS Roma 1-0, 1-2

Saisprezecimi:
Stuttgart - Middlesbrough 1-2, 1-0

In grupe:
Middlesbrough - Litex 2-0
AZ Alkmaar - Middlesbrough 0-0
Middlesbrough - Dnepr 3-0
Grasshopper - Middlesbrough 0-1

Turul I:

Middlesbrough - Xanthi 2-0, 0-0


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.