Marian Dragulescu si Sandra Izbasa par a fi oamenii de care se leaga principalele sperante ale romanilor la Europene de gimnastica, intrecere care incepe la finalul acestei luni in localitatea greaca Volos

In ultimii ani, baietii ne-au obisnuit sa urce pe podium. Au trecut vremurile in care gimnastica insemna doar segmentul feminin, cand doar fetele veneau cu medalii la gat. Rebel, dar talentat, Marian Dragulescu este seful trupei care va pleca la Europenele din Volos, la sfarsitul acestei luni. Marocanu’ trage tare sa castige macar doua medalii la CE, fie doar si pentru cei de acasa, care-l asteapta sa aduca bani. Langa el, cea spre care se indreapta toti ochii este noua stea a gimnasticii feminine, Sandra Izbasa. Bucuresteanca de 16 ani n-are niciun fel de inhibitii, n-are nici macar un idol si e decisa sa scrie propria-i carte glorioasa. Ambii vor concura si la individual compus.

Ponor concureaza doar la trei aparate

Tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, va concura la aparatul ei preferat, barna, unde nici nu concepe alt loc pe podium decat cel mai inalt. Pe langa acest aparat, Catalina va mai intra in competitie la sarituri si la sol, unde spera sa castige macar inca o medalie.

Comanda de la Imparatie: patru medalii

Sandra Izbasa, Steliana Nistor, Catalina Ponor, Floarea Leonida si Dana Druncea, Marian Dragulescu (foto), Razvan Selariu, Daniel Popescu, Alin Jivan si Flavius Kocsi sunt cei de la care sefii federatiei noastre de specialitate asteapta doua medalii. Lor li se adauga Lacusteanu, Grigore, Gutu, Patrascu, Ghita (feminin), Ursache, Marita, Bataga, Muntean si Oprea (masculin), care reprezinta Romania in concursul de juniori si care au ca obiectiv tot doua medalii. Altfel, de ieri, a devenit functional si site-ul FRG, www.romgym.ro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.