Intr-un interviu acordat cotidianului "Gazeta de Sud", Gica Popescu a declarat ca sint multe lucrurile pe care le-a facut in viata si nu le-ar mai face, pe primul loc punind alegerea de a juca la Dinamo. "N-as mai semna niciodata cu Dinamo! N-am stiut niciodata ca este o asemenea adversitate puternica intre Craiova si Dinamo. Daca as fi stiut, mai bine imi taiam mina decit sa semnez cu Dinamo! Am constatat a doua zi. Era prea tirziu!", a declarat "Baciul".

"Nu ma spovedesc nimanui"

Chiar daca si-a recunoscut greseala, Popescu a precizat ca nu le va cere niciodata public iertare fanilor olteni: "Cred ca am platit mai mult decit ar fi fost normal sa platesc pentru o asemenea greseala. Nu voi cere public scuze nimanui. Faptul ca m-am dus la un club atit de urit in Romania, Dinamo, este o decizie care-mi apartine si am recunoscut asta, dar mai mult nu fac. Adica, nu pot acum sa ma spovedesc in fata nimanui".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.