Fanii lui Middlesbrough sint considerati unii dintre cei mai periculosi din campionatul englez

Chiar daca biletele sint mai scumpe decit la precedentele meciuri ale Stelei in Cupa UEFA, interesul pentru partida cu Middlesbrough se mentine la cote ridicate. Pina ieri-dimineata se vindusera nu mai putin de 38.000 de bilete, din totalul de 45.000 puse in vinzare la casele de la stadionul National si din Ghencea. Dintre acestea, doar 2.500 au fost puse ieri in vinzare, la peluze, celelalte 4.500 fiind rezervate detinatorilor de abonamente. "Pina marti seara (n.r. - in aceasta seara) vom mai tine deschisa casa speciala pentru abonati. Daca nu vin sa le ia, miercuri o sa le vindem la pret intreg", a confirmat directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala.

O data cu epuizarea majoritatii tichetelor au aparut si speculantii. Ieri, in apropierea arenei din Ghencea, se vindeau la negru bilete la preturi aproape duble, astfel ca un tichet la tribuna 0 ajunsese sa coste 3,5 milioane de lei vechi, fata de doua milioane oficial.

Masuri severe de securitate

Pentru meciul de joi, mobilizarea generala va fi din nou cuvintul de ordine pentru Jandarmerie. La stadion vor fi peste 2.000 de jandarmi, 700 de politisti, opt echipaje SPIR, efective de la Politia Comunitara, 116 studenti de la Academie, fortele mobile de la unitatile din Ploiesti si Craiova, iar zona va fi survolata de un elicopter al Unitatii Operative de Aviatie a Ministerului de Interne.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.