Singurul jucator al Stelei care nu s-a putut bucura pe deplin de eliminarea Rapidului din cea de-a doua competitie intercluburi a Europei a fost Andrei Cristea. Motivul? Gigi Becali, nemultumit de prezenta sa la un post de radio in dimineata ce a urmat jocului, i-a taiat din prima de calificare 10.000 euro. Ieri, Becali l-a pus inca o data la colt pe Cristea.

Daca toti componentii echipei care au dus formatia din Ghencea in semifinalele Cupei UEFA si-au ridicat integral banii pentru accederea in semifinalele Cupei UEFA, Cristea a aflat cu stupoare de taierea unei treimi din prima in momentul in care a ajuns la "casierie".

Contactat telefonic, latifundiarul din Pipera a confirmat sanctiunea aplicata tanarului varf. "Este adevarat ca Andrei a primit aceasta amenda. Mai precis, din cei 31.000 de euro promise pentru eliminarea Rapidului, el a luat doar 21.000. Am fost deranjat de faptul ca a participat la acea emisiune de radio, atat timp cat conducerea a decis ca nici un jucator implicat in competitia europeana nu are voie sa apara in mass-media pana la terminarea ei. Mai ales in conditiile in care ai doar 21 de ani, sa iesi tu sa vorbesti despre performanta obtinuta de echipa!... Exista riscul, astfel, ca fotbalistul respectiv sa ii enerveze pe ceilalti jucatori", si-a motivat Gigi Becali decizia luata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.