Ioan Andone a afirmat ca pregatirea de iarna efectuata sub comanda spaniolului a fost una dezastruoasa, motiv pentru care Dinamo este acum in criza

Intr-un moment in care conducatorii dinamovisti sunt la picioarele lui Andone, incercand sa-l aduca inapoi, tehnicianul a decis sa spuna lucrurilor pe nume.
Intr-o interventie telefonica la emisiunea "Fanatik", antrenorul celor de la Omonia Nicosia s-a dezlantuit atunci cand a fost intrebat de ce Dinamo s-a prabusit in retur. "Perioada de pregatire! Ce s-a intamplat acolo? Va spun eu: la Dinamo acolo s-a rupt filmul! A venit omul ala din Spania care nu stia cum trebuie efectuat stagiul din iarna pentru campionatul romanesc! Esteban a facut o pregatire dezastruoasa! Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget! El este singurul vinovat pentru situatia actuala! si-a dat si el seama ce a facut in turneele de pregatire din Cipru si din Turcia si de aceea a fugit din Romania. Daca ramanea, oricum nu ar fi rezistat mai mult de doua etape. Cei care au venit dupa Esteban, Ion Marin si Florin Marin, nu au nicio vina", a tunat Andone.

Acesta a confirmat apoi zvonurile conform carora, din vara, va reveni in soseaua stefan cel Mare. "Mi-am prelungit recent intelegerea cu Omonia Nicosia, dar acest contract poate fi rupt ca oricare altul", a spus tehnicianul.

Ieri, presedintele Consiliului de Administratie al ros-albilor, Nicolae Badea, i-a dat si el dreptate lui Andone. "Erorile individuale si colective acumulate in acest an competitional in pregatire, in meciuri de pregatire si in cele oficiale genereaza insatisfactii, critici si chiar ironii referitoare la calitatea jocului si a rezultatelor obtinute. Returul campionatului a produs multa suferinta generala. Personal, imi reprosez acceptarea incetarii raporturilor contractuale cu Ioan Andone", a afirmat Badea.

"Andone nu loveste in mine, ci in Giovani!"

Vigo a raspuns la telefon in jurul orei 14:15. "Am treaba acum, revino in zece minute, te rog", ne-a spus spaniolul. Punctual, am revenit. "Da, ce vrei sa stii?", mi-a raspuns impulsiv.

PRO: Ce mai faceti?
VIGO: Bine. Ma plimb prin parc.

PRO: Antrenati vreo echipa?
VIGO: Nu. Dar analizez cateva oferte.

PRO: intr-o emisiune televizata, Andone a spus ca ati facut o pregatire de iarna dezastruoasa.
VIGO: (tacere) Eu n-am auzit chestia asta, dar va cred. Oricum e o lipsa de respect din partea sa. Antrenorii n-au voie sa se atace intre ei si eu sunt fidel acestei idei. Andone nu vrea sa loveasca in mine, ci in Giovani Becali. El n-are nicio treaba cu mine, are niste polite de platit cu fostul presedinte.

PRO: stiti ca Dinamo a ajuns pe locul 2?
VIGO: Da. Vorbesc cu jucatorii, ma uit pe Internet... Sunt bine informat, stai linistit.

PRO: La Dinamo e o regula ca antrenorul de pe primul loc sa fie demis.
VIGO: Eu n-am fost dat afara. Am plecat fiindca omul in care am avut incredere si care m-a adus a plecat. E vorba de principii.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.