Semifinalele Challenge Cup se joaca azi si miine, in Romania, in prim-plan cu fetele de la Rulmentul Brasov si Tomis Constanta. Sfirsitul de saptamina apartine handbalului feminin, Rulmentul Brasov si Tomis Constanta incercind sa faca primii pasi spre o finala 100% romaneasca.

Tirca vede o diferenta linistitoare

Primele emotii le au ardelencele, aproape campioane nationale, care in aceasta seara (ora 19.00, in direct la TV Sport) le vor avea ca adversare pe frantuzoaicele de la Merignac, ocupantele locului trei in competitia din Hexagon. "Trebuie sa ne asiguram o diferenta confortabila pentru retur. Fetele trebuie sa realizeze ca sint in fata unei performante deosebite si sa faca tot posibilul pentru a ajunge in finala", spune increzatoare antrenoarea Mariana Tirca, aceasta mizind si pe atmosfera vulcanica din sala "Dumitru Colibasi", mai ales ca biletele de intrare s-au epuizat in urma cu mai multe zile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.