Cristi Chivu spune ca e refacut in proportie de 95 la suta, sperand sa fie titular pentru reprezentativa lui Victor Piturca in duelul crucial cu Olanda din luna martie. De la Roma, el isi arata optimismul in privinta sanselor de calificare la turneul final al CM.

Cristi Chivu nu a mai jucat pentru AS Roma de mai bine de sapte luni. Frustrarea si-a facut deja loc in sufletul sau, capitanul echipei nationale avand o singura dorinta in acest moment: sa joace fotbal din nou. Dupa doua operatii la degetul mic al piciorului drept, romanul spera sa revina cat mai curand pe teren si sa se bucure din nou de duelurile cu granzii din campionatul Italiei.

MODEST.

Sa faci un interviu cu Chivu, daca te afli in Roma, nu este chiar atat de greu. "Discutam cu cea mai mare placere. Am o singura problema: trebuie sa primesc acordul clubului intai. Aici totul este organizat perfect si nu pot face totul de capul meu. Ne vedem la Trigoria", spune resiteanul. Cum ajungi la centrul de antrenament al lui AS Roma, esti inregistrat in baza de date a clubului, angajatii clubului telefonandu-i romanului pentru a confirma intalnirea. Peste cateva minute apare si Cristi, care coboara dintr-un automobil de lux Porsche Cayenne si te invita la restaurantul clubului pentru a discuta in liniste.

IUBIT.

Romanul este foarte iubit la Roma, dovada fiind ca timp de cinci minute se saluta cu toti angajatii centrului si cu o parte din colegii de echipa care au venit la Trigoria pentru o noua zi de antrenament. In timp ce Cristi comanda doua cafele, pe usa apar Olivier Dacourt si Vincenzo Montella, care glumesc cu romanul pe tema faptului ca acorda interviuri. Ofiterul de presa al clubului se asigura ca totul este in regula, dupa care paraseste incaperea. Perioada de tatonare s-a incheiat, astfel incat discutia cu fotbalistul poate sa inceapa. Obisnuit cu interviurile, Cristi nu se ascunde sa deschida cele mai dureroase subiecte pentru el in acest moment: accidentarea indelungata si sansele echipei nationale a Romaniei de a se califica la Mondialul german de anul viitor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.