Refuzati de Victor Piturca, conducatorii lui Dinamo negociaza, in aceste zile, in mare secret, cu Anghel Iordanescu, antrenorul performantelor nationalei Romaniei.

Detasat pana la 20 mai de la FRF pentru a pune capat tensiunilor din Soseaua Stefan cel Mare, Florin Marin este pe punctul de a renunta din pricina capriciilor fotbalistilor "alb-rosii". Fie de acum, fie din vara, alegerea conducerii dinamoviste pare a se indrepta spre Anghel Iordanescu, intors din Arabia Saudita cu gandul de a prinde un angajament in tara. Dinamo, prin Gigi Netoiu si Nicolae Badea, i-a facut deja Generalului o oferta de 1 milion de euro pentru doua sezoane si jumatate, cu 400.000 de euro mai putin decat ii propusese actualului selectioner al tricolorilor, Victor Piturca. Tentat sa antreneze, Puiu Iordanescu a cerut timp de gandire, urmand sa dea un raspuns definitiv cat de curand. Pe de alta parte, varianta de rezerva este Mircea Rednic, antrenorul aproape retrogradatei FC Vaslui.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.