Rapidistii, dar mai ales dinamovistii se agata de aceasta partida ca de o ultima sansa pentru a se mentine in lupta pentru lauri, in care Steaua pare a avea un ascendent moral. Un meci de 1, 2, X-ul fiind al ros-albastrilor.

Antrenorul ros-albilor, Florin Marin, spune ca isi doreste victoria, dar recunoaste ca echipa sa sta prost la capitolul pregatirii fizice. Tehnicianul "cainilor" pune retragerea in defensiva din meciul cu Steaua pe seama conditiei fizice, considerand ca echipa nu este pregatita suficient.

Marin a fost foarte transant in privinta meciului cu Rapid. "in Giulesti nu ne avantajeaza o remiza, vrem sa castigam. Daca vom invinge, atunci sansele noastre la titlu vor creste foarte mult. Va fi dificil, dar si Rapid are puncte slabe, ca orice echipa. Consider ca un succes ar fi extrem de important si pentru moralul jucatorilor. Atuul nostru va fi dorinta de revansa a jucatorilor, care sunt afectati dupa ce au fost egalati in ultimul minut cu Steaua".

"Flocea" nu este de acord cu ideea ca Rapidul nu ar mai avea nicio sansa la cucerirea campionatului, deoarece considera ca visiniii au o echipa puternica, precum nu a imbratisat nici ideea lansata de stelisti ca titlul ar fi ca si ipotecat de formatia din Ghencea. "Mai sunt noua etape la dispozitie si Steaua are un program la fel de greu ca al nostru. Apoi, trebuie luate in calcul si alte echipe care pot pune probleme tuturor, asa ca se mai pot pierde puncte pe traseu".

Tehnicianul ros-albilor recunoaste ca nu el a fost cel care a ordonat retragerea in defensiva contra Stelei, acest lucru petrecandu-se mai mult din cauza faptului ca formatia sa nu este pregatita fizic suficient. "tinand insa cont ca am jucat cu Steaua am jucat foarte bine. De apreciat este disciplina, vazandu-se clar o schimbare fata de ceea ce a fost pana acum".

"Cainii" joaca pe 5.000 de dolari

Dupa ce au anuntat un bonus record pentru sase puncte in cele doua derby-uri, de 10.000 de dolari, conducatorii dinamovisti ii tin in continuare in priza pe jucatori. Astfel, fiecare fotbalist va primi 5.000 de dolari daca echipa va triumfa in Giulesti, la acesti bani urmand a se adauga inca 2.500 de dolari pentru cele patru puncte obtinute din jocurile cu FCM Bacau si Steaua. Daca insa "cainii" nu se vor impune in fata Rapidului, primele vor ramane in continuare blocate, asa cum s-a hotarat dupa semiesecul de pe teren propriu cu Iasiul.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.