Capitanul echipei nationale a fost laudat de antrenorul Lucinao Spalletti la sfarsitul partidei cu US Lecce

Cristi Chivu a fost desemnat de agentia Datasport cel mai bun jucator al meciului pe care AS Roma l-a castigat pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata formatiei US Lecce, din etapa cu numarul 23 din Serie A.

Chivu a marcat golul al doilea ale echipei romane, in minutul 23. AS Roma ocupa locul 4 (63 p) in Seria A dupa Juventus, Milan si Inter.

Cum e Cristi sa marchezi din nou?

E datoria mea de jucator. Daca nu o faceam eu, probabil ca ar fi fost altcineva din echipa. Oricum e bine ca reusim sa inscriem multe goluri pe Olimpico.

Te-ai lovit la final?

Da. A fost o contra de joc si am simtit o durere deasupra genunchiului. Am fost nevoit sa parasesc terenul, dupa care am reintrat in joc. Loviturile acestea, de genul aceleia pe care am receptionat-o, sunt mai mult dureroase decat periculoase. Nu sunt accidentat. Dar inca ma resimt dupa acea faza. Nu e nimic grav. Voi fi apt pentru urmatoarea etapa cu Palermo.

Se zvoneste ca pleci de la Roma...

Nu e nimic adevarat. Eu am contract cu AS Roma pana in 2008 si e normal sa-mi respect intelegerea cu clubul roman. Dupa aceea, vom vedea!

Tabloidele din Anglia si Spania te-au transferat deja!

E normal sa scrie fiecare ce vrea. Nu stiu ce surse au, dar din cate stiu la Roma nu a vorbit nimeni nimic concret de un transfer al meu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.