Mai multe conflicte au avut loc, in ultimele saptamani, intre tehnicianul Jose Mourinho si jucatorii echipei Chelsea, informeaza publicatia Sunday Mirror, care citeaza o sursa din cadrul clubului londonez.

"In ultimele saptamani, Mourinho (foto, intr-o postura asemenatoare cu cele din artele martiale) a avut numeroase conflicte cu jucatorii la sedintele cu echipa, in urma unor evolutii slabe in teren", a precizat sursa din cadrul gruparii Chelsea.

Publicatia Sunday Mirror califica aceste conflicte drept "explozive" si mentioneaza ca Mourinho si-a uimit jucatorii prin iesirile sale nervoase. Printre jucatorii certati de Jose Mourinho se numara si capitanul John Terry. "Au mai fost si alte conflicte cu Joe Cole si Geremi, precum si un atac verbal al lui Mourinho la adresa lui Carlton Cole, care l-a afectat foarte tare pe tanarul fotbalist si i-a uimit pe ceilalti jucatori", noteaza Sunday Mirror.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.