Suporterii Universitatii Craiova s-au batut in Colentina cu omologii sai de la Dinamo
Dupa ce in urma cu doua saptamini au incercat sa-si rastoarne din tribuna colegii de la Caracal, o data detasati spre Divizia A suporterii Universitatii Craiova au trecut la scandaluri mai serioase, cu galeria dinamovista, recunoscuta ca fiind cea mai violenta din Romania. Bataia cu pietre a avut loc in Colentina, cu putin timp inainte ca echipa olteana sa cistige cu 3-1 in fata Juventusului. Meciul galeriilor a fost arbitrat de jandarmi cu bastoane, care au amendat 23 de fani mai putin iuti de picior.

Cu adrenalina la cote alarmante, fanii Craiovei au incercat sa-si arate muschii si in fata galeriei Juventusului, dar fortele de ordine au creat un cordon de protectie, limitind astfel duelul la altercatii verbale. Pe gazon, lucrurile au fost mai clare, pe linga cele trei goluri oltenii lovind de doua ori si transversala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.