Radoi. Inainte de fluierul de start al partidei, Radoi a decis sa isi schimbe ghetele, din cauza unor probleme de acomodare.

Injurii. Razvan Lucescu a fost injurat de suporterii echipei Steaua, aflati la tribuna a doua, in momentul in care jucatorii sai se indreptau spre vestiare, dupa incalzire. Tehnicianul a raspuns provocarilor, indreptandu-se amenintator spre gardul care desparte tribuna de teren.

Securitate. Cu 20 de minute inainte de meci, suporterii rapidisti au vrut sa sparga barajul jandarmilor, dar au fost calmati. La sfarsitul meciului, au aruncat cateva scaune si alte obiecte, printre care bucati din tobele cu care au cantat si steaguri, in directia jucatorilor stelisti in momentul in care acestia efectuau turul de onoare. Interventia in forta jandarmilor a calmat imediat spiritele.

Siretlic. Incepand din minutul 60, copiii de mingi au intarziat repunerea baloanelor, ceea ce i-a enervat pe rapidistii de pe banca, iar Constantin Zotta i-a atras atentia observatorului UEFA.

Contestat. Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a dus in primele randuri ale tribunei 0, aproape de nivelul gazonului. A fost fluierat de unii din spectatori.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.