calificare a Stelei in finala Cupei UEFA, printr-o victorie si un egal in semifinalele cu Middlesbrough, ar permite inscrierea campioanei Romaniei, din editia 2006/ 2007, direct in grupele Ligii Campionilor, editia 2007/ 2008, datorita coeficientului UEFA.

Romania ocupa in acest moment locul 10, cu un punctaj de 30,790, in clasamentul coeficientilor UEFA pe ultimele cinci sezoane, incluzandu-l si pe cel prezent, care va sta la baza listei de acces pentru editia 2007/ 2008 a cupelor europene.

Locul 9, care permite inscrierea campioanei direct in grupele Ligii Campionilor, este ocupat momentan de Rusia, cu 31,833. Ultima reprezentanta a Rusiei, Zenit Sankt Petersburg, a fost eliminata in "sferturile" Cupei UEFA, punctajul Rusiei urmand a nu suferi modificari. Pentru a depasi Rusia in clasamentul coeficientilor, Romania mai are nevoie de 3,129 puncte. Pentru aceasta, Steaua va trebui sa se califice in finala Cupei UEFA, printr-o victorie si un meci egal in compania echipei engleze M'brough, care ar asigura 3 puncte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.