Meciul istoric dintre Steaua si Rapid, contand pentru "sferturile" Cupei UEFA, a mobilizat nu mai putin de 4.000 de jandarmi in incinta Stadionului "National". Dincolo de masurile suplimentare de securitate, angajatii Jandarmeriei au verificat, cu doar doua ore inainte de startul partidei, inclusiv vestiarele celor doua echipe. Politistii au scotocit toate ungherele arenei pentru a descoperi eventuale materiale explozive, dupa care si-au indreptat atentia catre grupurile de suporteri ce au inceput sa umple tribunele cu cel putin patru ore inainte de primul fluier al arbitrului. Imprejurimile Stadionului "National" au fost supravegheate inclusiv cu ajutorul elicopterelor. Comercializarea bauturilor alcoolice in zona a fost penalizata cu amenzi de pana la 50 de milioane de lei vechi.

Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la pranz, inaintea meciului de sah dintre campionul european Dieter Nisipeanu si campionul mondial Veselin Topalov, de la World Trade Center, ca a decis sa nu mai mearga la partida Steaua - Rapid, in semn de protest fata de afirmatiile jignitoare ale lui Gigi Becali la adresa premierului Calin Popescu Tariceanu!

"Nu o sa ma duc la meci pentru ca nu este posibil sa merg la un meci in care inaintea lui s-au adresat asemenea jigniri unui om important din stat. Poate sa nu iti placa, poti sa nu fii de acord cu el. Ii spui lucrul asta in fata, dar nu incerci sa faci ceea ce unul dintre patronii celor doua cluburi a facut", a spus Basescu. Finantatorul stelist Gigi Becali l-a atacat dur, in cadrul emisiunii "Miezul problemei" de la National TV, pe premierul Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.