Englezii de la Middlesbrough vor lupta cu Steaua pentru un loc in finala Cupei UEFA de la Eindhoven, ei eliminandu-i aseara pe elvetienii de la FC Basel, dupa 4-1 in retur, golul decisiv fiind marcat in minutul 90!

4-1 cu Manchester United, 0-7 cu Arsenal, 3-0 cu Chelsea sunt rezultatele care caracterizeaza evolutia lui Boro in acest sezon.

Inconstanta trupei lui Steve McClaren este deja proverbiala, lucru care i-a dus pe Hasselbaink si compania pe locul 14 in Premier League. Lucrurile merg mult mai bine in Cupa UEFA. Daca in grupe Boro nu a primit gol, in urmatoarele doua faze ale competitiei "norocul" alb-rosiilor a fost regula golurilor marcate in deplasare. Acest lucru s-a intamplat atat in "16"-imi, cand Middlesbrough a trecut de Stuttgart, cat si in optimi, victima numindu-se AS Roma. Aseara au invins dramatic pe Basel.

Steve McClaren foloseste un sistem de joc tipic britanic, 4-4-2. Schwarzer este portarul titular, in timp ce linia de fundasi este formata din, Queudrue, Davies, Southgate si Riggott.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.