Patronul Stelei a iesit din nou la rampa, lansand un atacuri dure la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu si a lui George Copos. Eternul razboi dintre Gigi Becali si George Copos si-a consumat un nou episod marti seara, in timpul emisiunii “Miezul Problemei”, de pe National TV.
intrebat de ce patronul Rapidului l-a mangaiat parinteste pe crestet in timpul meciului tur dintre Rapid si Steaua, Becali a replicat dur: "Copos are gesturi de homosexual. El si pe jucatori ii mangaie pe cap. Ce-i aia sa mangai un barbat? Mie sa-mi dai si un milion si tot nu m-as atinge de un barbat". Saptamana trecuta, Becali a refuzat sa guste din prajiturile oferite de organizatori, motivand ca el nu mananca de la Copos.

In cele din urma, la insistentele vicepremierului, latifundiarul din Pipera a acceptat sa serveasca o cafea si un pahar cu apa. Gigi Becali a dezvaluit si motivul pentru care este mereu optimist inaintea partidelor decisive. "Atunci cand visez cu o seara inainte ca mulg oile, inseamna ca vom castiga, iar daca mi s-au ratacit animalele, atunci pierd si meciul", a spus finantatorul Stelei.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.