Cu o echipa noua, in care si-au gasit loc inca din primul minut Ad. Ilie, Izvoreanu, Silvasan sau tanarul Soporan, Timisoara nu a aratat mare lucru nici la Bistrita, desi a scos, in final, un rezultat de egalitate, 1-1.

O intreaga prima repriza, cele doua formatii s-au angrenat intr-o lupta surda pentru balon, doar Muresan (10) si Silvasan (19) avand golul in varful bocancului. A fost nevoie de o gafa impardonabila a lui Chibulcutean (38), care a "barbierit" balonul, pentru ca Izvoreanu, ramas singur cu Albut in fata, sa puncteze ca la antrenament. Dupa pauza, meciul s-a incins la propriu. Arbitrul Al. Tudor a impartit cu darnicie cartonase galbene in stanga si in dreapta, iar ghinionistul Stanic a vazut chiar rosu in fata ochilor pentru cumul de avertismente (53). O data cu introducerea pe teren a veteranului Iftodi, presiunea gazdelor a devenit aproape totala. Jucatorul de 38 de ani a centrat, a ratat, dar a si marcat (68) un gol foarte important pentru echipa sa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.