"Minerii" par a fi scapat pe moment de grija retrogradarii. Daca in tur Jiul a fost redutabila in deplasare, primavara a transformat echipa lui sunda intr-o forta pe teren propriu.

Dupa CFR Cluj, a venit randul Farului sa se convinga de asta, numai ca formatia lui Vukotic a creat mai multe probleme adversarului, dovedindu-se superioara la posesie. in schimb, gazdele au construit in viteza si aproape de fiecare data au creat pericol la poarta lui Curca. Creierul Jiului a fost, ca de obicei, Paleacu. Defensiva constanteana a rezistat pana in minutul 37, cand Dinita l-a fentat pe schiopu si a sutat plasat, langa bara din dreapta lui Curca, deschizand scorul.

Farul a incercat sa reactioneze, urcand jocul spre poarta debutantului Miron, insa ocaziile au aparut foarte rar. Egalarea a venit totusi, in minutul 75, cand neobositul Gurita, plecat de la limita ofsaidului, a sutat la coltul lung. A venit insa centrarea lui Paleacu din minutul 80, iar Drida, de la 7-8 metri, a reluat, tot cu capul, in plasa. Tabela a fost inchisa de Ciprian Petre, care a facut o cursa de 50 de metri pe stanga, a driblat trei adversari si a finalizat. .


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.