Dupa 1-1 cu Jiul, Dinamo a mai gafat o data pe teren propriu intr-un meci fara spectatori. Aseara, Poli Iasi i-a incurcat pe dinamovisti, chiar daca moldovenii nu au tras nici un sut pe poarta in prima repriza.

Oamenilor lui Ion Marin nu le-a trecut prin gand nici o clipa ca Iasiul le poate pune probleme. S-a vazut asta din sprinturile lenese ale lui Danciulescu, indolenta permanenta a lui Bratu si reactia plictisita a "cainilor" la golul atacantului revenit din China (min. 18). Acelasi Danciulescu a ratat desprinderea la o faza simpla, dar a pus neconvingator piciorul (min. 22) si a tras "peste" din doar 5 metri! In tot acest timp, iesenii au parut timizi si pierduti intr-un spatiu stapanit neconvingator de "alb-rosii". Lovitura libera din finalul reprizei, cand D. Rednic a tras putin pe langa, nu a putut sterge impresia ca oaspetii se considera victime sigure.

Partea a doua a debutat insa indraznet pentru trupa lui Ionut Popa. Iesenii si-au pasat mai repede si mai direct, si-au tinut adversarii departe de poarta, dar egalarea a fost un cadou al lui Barcauan. Fundasul indepartat de Mircea Lucescu de la Sahtior s-a pierdut la o minge inalta, pe care a incercat sa i-o paseze cu capul lui Cristi Munteanu. Balonul a picat insa perfect pentru voleul lui D. Rednic (min. 58), iar egalarea venita de nicaieri a aratat ce echipa fragila este Dinamo. Pana la final, liderul campionatului nu a putut decat sa incerce poarta ieseana cu suturi de la distanta, in timp ce pe contraatac moldovenii ar fi putut lovi decisiv daca nu ar fi fost tradati de semnalizarile neconvingatoare ale tusierului si de propria suficienta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.