Capitanul stelist Mirel Radoi a dezvaluit ca a dorit sa-l protejeze pe Banel Nicolita de o eventuala eliminare. "Cartonasul galben l-am luat in mod voit. Am vrut sa-i distrag atentia arbitrului pentru a evita eliminarea lui Nicolita", a recunoscut ieri Mirel.

"Daca ramaneam in inferioritate numerica, exista riscul ca jocul sa se 'rupa>> si calificarea sa fie compromisa. Jocul lui Banel s-a imbunatatit foarte mult in ultimele meciuri, si in scurt timp va deveni titular la echipa nationala", a declarat Radoi pentru Radio Total Sport FM. Apoi a vorbit despre modul de abordare a partidei din retur. "Speram joi sa jucam la fel de bine cum am evoluat in prima repriza a meciului disputat pe Giulesti. Rapid nu ne-a surprins cu nimic. Ne-am retras putin, iar ei au profitat de acest fapt. Trebuie sa ne calim in Cupa UEFA, pentru ca la anul sa atacam cu incredere grupele Ligii Campionilor", a mai spus capitanul ros-albastrilor.

Despre derby-ul campionatului, Dinamo - Steaua, Radoi a spus ca era pacat ca acest meci sa se dispute cu portile inchise, si a precizat ca atunci cand echipa sa a fost in situatia de a evolua pe teren propriu fara spectatori, nu s-a revenit asupra deciziei. "Era pacat ca Dinamo - Steaua sa se dispute cu portile inchise. Nu uit insa ca nici noua, si nici celor de la Rapid nu ne-a fost redusa pedeapsa", a punctat acesta.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.