Mitica Dragomir, supranumit si Oracolul din Balcesti, ii vede deja eliminati pe rapidisti si spune ca formatia lui Oli va intalni in ultimul act al Cupei UEFA pe Schalke 04. Cu o jumatate de ora inainte de incheierea sedintei Comitetului Executiv al FRF, presedintele LPF a parasit in graba sediul federatiei incercand initial sa fenteze dialogul cu jurnalistii.

S-a oprit totusi pentru declaratii. Oracolul din Balcesti cum mai este supranumit Dumitru Dragomir ii vede deja eliminati pe rapidisti din Cupa UEFA. "Vad o finala Steaua - Schalke", a precizat la inceput presedintele LPF. Dupa care, dandu-si seama ca vorbele sale ii pot supara pe cei de la Rapid a incercat sa dreaga busuiocul. "Avem fata de finala cu ambele echipe. Jocul practicat de cele doua in acest tur al sferturilor a fost la fel ca unul de campionat. A fost un meci de miza. Prima repriza a apartinut Stelei, iar cea de-a doua Rapidului", a precizat boss-ul de la LPF.

El s-a declarat incantat de organizarea pe toate planurile a acestei partide. "Am fost chiar si pe calea ferata pentru a vedea cum se prezinta situatia. Totul era sub control", a explicat el. in privinta arbitrajului, pe care l-a catalogat ca fiind foarte bun, Dragomir crede ca unele dintre derby-urile din campionatul intern ar trebui sa fie conduse de arbitri straini pentru ca numai asa "se va pune batista pe tambal si nu vor mai exista suspiciuni de niciun fel". "Daca la golul anulat lui Oprita aveam un arbitru din tara iesea un tambalau de nedescris. Asa nimeni nu a mai avut ce sa comenteze in fata nemtilor", a continuat presedintele LPF.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.