Capitanul nationalei s-a refacut dupa accidentare si va reintra, duminica, in partida de la Florenta cu Fiorentina

Pentru Cristi Chivu a devenit un obicei sa se gaseasca pe lista de transferuri ale celor mai importante cluburi din Europa.

Transferul lui Chivu la Barcelona sau Real Madrid, la Inter sau Milan apare ca iminent atunci cand fotbalistului Romei se accidenteaza. Logica e simpla. Pentru ca are o grila de transfer ridicata, cluburile din Spania sau Italia apeleaza la cea mai sigura metoda de a cumpara ieftin un jucator de valoare. Real, Barca, Inter sau Milan isi manifesta prin intermediul ziarelor interesul pentru transferul jucatorului Romei. De fiecare data se termina la fel. Chivu ramane la Roma, iar Madridul, Barcelona si celelalte echipe de top asteapta o noua accidentare de pe urma careia sa arunce bomba pe piata transferurilor.

Nu conteaza cine se califica

Contactat telefonic, capitanul nationalei a negat zvonurile: "Ziarele scriu ce vor. Nu m-au sunat pe mine sa ma intrebe nimic. Eu am contract cu Roma si voi ramane aici", a explicat Chivu. Intrebat de meciul din Cupa UEFA dintre Steaua si Rapid, Chivu a recunoscut ca nu are o favorita certa. "Mi se pare senzational ca avem cu siguranta o echipa romaneasca in semifinala. Inseamna ca lucrurile s-au schimbat in bine in fotbalul din tara, ceea ce nu poate decat sa bucure. Chiar nu conteaza cine se califica", a spus Chivu.

Reintra contra lui Lobont

Duminica, AS Roma evolueaza in deplasare la Florenta. "Sunt bine de acum saptamana, dar n-au vrut sa ma forteze, ca sa nu patesc ceva. Duminica, probabil voi fi pe teren. Pentru mine e un meci important, mai ales ca in poarta Fiorentinei se afla prietenul meu Lobont (foto). L-am sunat si i-am zis ca ii batem", a incheiat Chivu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.