Presedintele Traian Basescu si-a amanat vizita la Roma, unde trebuia sa participe la o reuniune a Partidului Popular European, pentru a putea merge pe stadionul Giulesti, la meciul Rapid-Steaua, partida-tur din sferturile de finala ale Cupei UEFA. Basescu a plecat, totusi, spre Roma, dar dupa meci.

Dupa calificarea celor doua echipe in sferturile Cupei UEFA si dupa ghinionista tragere la sorti, presedintele i-a decorat pe jucatorii, antrenorii si tehnicienii ros-albastrilor si alb-visiniilor cu Ordinul Meritul Sportiv, pentru rezultatele obtinute in primavara europeana. Basescu a subliniat ca a decorat, cu acel prilej, finalista Cupei UEFA, nestiind care dintre cele doua echipe romanesti va fi, insa, cea care va aduce mult-ravnitul trofeu la Bucuresti.

Surprinzator, de la partida a absentat cel mai important om din fotbalul romanesc, presedintele FRF, Mircea Sandu. Revenit ieri de la Milano, unde a fost observator la partida din Liga Campionilor Internazionale - Villarreal, el a declarat: "Nu voi merge la meciul Rapid - Steaua, din cauza unor motive personale!". Nasu' a precizat, insa, ca va fi prezent, peste o saptamana, la partida retur.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.