Ion Marin considera ca in urmatoarele doua saptamani, in care se vor juca cinci partide, se va decide soarta campionatului si le cere jucatorilor sai sa dea dovada de spirit de sacrificiu. Ion Marin le cere elevilor sai sa dea dovada de concentrare maxima pentru a-si indeplini singurul obiectiv ramas in cursa.

Jocul cu Iasiul va reprezenta o premiera pentru tehnicianul dinamovist, in sensul ca acesta va fi primul meci cu portile inchise de care va avea parte antrenorul. "stiu ca Dinamo a mai trecut in tur printr-un moment similar si jucatorii si-au pierdut concentrarea, iar rezultatul n-a fost favorabil. Tocmai de aceea pretind determinare din partea lor, pentru ca trebuie sa castigam neaparat. in urmatoarele doua saptamani, cand vom disputa cinci meciuri, se poate juca practic campionatul. Dinamo este 'condamnata>> sa castige si o va face doar pe teren! Daca la derby-uri vom avea parte de arbitri straini, este foarte bine, pentru ca Dinamo este foarte puternica si poate influenta si forurile europene (ironic)", ne-a spus Ion Marin.

Un joc cu portile inchise reprezinta un debut si pentru Cristi Munteanu: "Contra Iasiului nu avem decat o varianta, dar pentru a obtine cele trei puncte trebuie sa fim concentrati 200 la suta, pentru ca nu vom avea alaturi de noi suportul publicului", a spus si portarul ros-albilor.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.