Cosmin Olaroiu, antrenorul formatiei Steaua Bucuresti, s-a aratat nedumerit, la conferinta de presa de dupa remiza din Cupa UEFA cu Rapid, de decizia arbitrului de a anula golul marcat de Oprita, in minutul 44 al partidei.

Centralul Wolfgang Stark nu a validat golul "ros-albastrilor" pentru ca mingea a depasit, in aer, suprafata regulamentara de joc.

"Nu inteleg de ce ni s-a anulat golul. Repriza a doua a inceput cu acel eveniment nefericit. Ambele echipe au jucat si a fost un spectacol placut. Si Rapidul a avut o ocazie foarte mare. Ramane ca in retur sa se decida soarta calificarii. Nu sunt suparat pe nici un jucator. II felicit pe toti. Returul ramane deschis oricarui rezultat. Am intalnit o echipa bine organizata. Puteam sa castigam , dar la fel de bine sa si pierdem. Am jucat, am avut posesie, am avut ocazii foarte multe in meciul cu Rapid", a declarat tehinicianul "ros-albastru".

Olaroiu a precizat ca a avut trei jucatori care au evoluat cu accidentari. "Carlos a intrat nerefacut, a fost dorinta lui de a juca. A fost un risc pe care ni l-am asumat. Baietii au mare incredere in el. Si Goian si Nicolita au intrat nerefacuti. Toti au spus ca vor sa joace si si-au asumat aceasta responsabilitate".
In repriza a doua, Banel Nicolita a indepartat de pe suprafata de joc o o sticla aruncata din tribuna. "Nu ne-ar fi ncalzit cu nimic o suspendare a Rapidului. Suntem romani. Scopul nostru nu a fost sa facem rau Rapidului", a precizat tehnicianul stelist.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.