Tehnicianul din Ghencea a laudat jucatorii ambelor echipe
Antrenorul Stelei a fost relaxat la ultima conferinta de presa inaintea partidei cu Rapid, el sustinand ca inlocuitorii lui Bostina si Iacob, se vor ridica la inaltimea asteptarilor: "Asa cum s-a intamplat si la meciul cu Poli, am convingerea ca si de aceasta data jucatorii care se vor afla pe teren vor da ce au mai bun?, a spus Oli. In ceea priveste calificarea unei echipe romanesti in semifinale, Olaroiu a remarcat ca "trebuie sa existe un echilibru, iar Steaua este obligata sa joace pentru a marca?.

Dat fiind faptul ca prezenta in semifinale este data de rezultatul general al celor doua partide, Olaroiu a subliniat faptul ca Steaua trebuie sa marcheze in Giulesti. Cat despre Rapid, tehnicianul Stelei a spus: "Rapid nu este Heerenveen si nici Betis. Este o echipa buna, care are si plusuri si minusuri fata de cele doua echipe. Indiferent de cat de bine ne cunoastem, diferenta o vor face pe teren doar jucatorii?, a spus Oli. Tot el a tinut sa evidentieze progresul realizat de fotbalul romanesc, care nu are premisele unei astfel de performante, fotbalistii celor doua echipe fiind aceia care au realizat rezultatele, catalogate de Oli drept "mai mult decat extraordinare?.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.