Atacati de oficialii stelisti si de cei constanteni pe tema arbitrajelor, conducatorii ros-albilor au solicitat ca derby-urile cu Rapid si cu Steaua sa fie conduse de brigazi straine. In timp ce la Steaua si Rapid capul de afis este tinut de duelul european dintre cele doua echipe, la Dinamo scandalurile se tin lant.

Saptamana trecuta, oficialii formatiei din soseaua stefan cel Mare au fost atacati de patronul stelist Gigi Becali. "S-a vazut mana lui Dinamo in meciul nostru cu FC National! Netoiu si compania au umblat la arbitri ca sa ne puna noua piedica!", a tunat latifundiarul din Pipera. Boss-ul ros-albastrilor a mai aruncat o sageata inspre "caini" si dupa victoria echipei sale in partida cu Poli Timisoara: "La Dinamo, toti, in afara de Nicu Badea, fac magarii!".

Ultima etapa de campionat a adus un nou scandal in "Groapa". De aceasta data, bucurestenii "s-au ciocnit" cu patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu. Motivul? Din nou arbitrajul! "Marian Salomir este arbitrul de casa al lui Dinamo si sambata, inca o data, ca in toate intalnirile noastre din ultimii ani cu ei, ne-a desfiintat! Prea am tolerat arbitrajele pro-Dinamo.

Acum nu o vom mai face! Marti m-am intalnit cu Petre Buduru la CCA. A venit sa ma salute si sa dea mana cu mine, dar i-am zis ca nu vreau sa-l mai salut nici pe el si nici pe vreun alt oficial dinamovist. Noi, impreuna cu mai multe echipe, am decis sa intrerupem orice relatie cu aceasta formatie. De acum incolo vor fi din ce in ce mai izolati! Lucrurile au ajuns aici fiindca la Dinamo minciuna face parte din Regulamentul de Ordine Interioara al clubului!", ne-a declarat Gheorghe Bosanceanu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.